Termeni și condiții

Informații generale

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe siteul cumatravulpe.ro implică acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor.

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se aplică tuturor vânzărilor de bunuri efectuate de către cumatravulpe.ro, ce au loc prin intermediul magazinului online către Client și pot fi modificate oricând fără o notificare prealabilă.

Cumătra Vulpe (cumatravulpe.ro) este denumirea comercială a Cumatra Vulpe SRL, entitate juridică avand sediul social în Panaci, str. Chirileni nr 267A, număr de ordine în Registrul Comertului J33/206/2021 și Cod Unic de Inregistrare (CUI) 43666194.

Client – persoana fizică, juridică sau oricare altă entitate juridică ce emite o comandă, ce a acceptat termenii și condițiile implicate în utilizarea site-ului si a furnizat date reale, împreuna cu toate detaliile necesare pentru achiziționarea unui produs.


VÂNZĂTOR
– Cumatra Vulpe SRL prin intermediul site-ului cumatravulpe.ro

COMANDA – document electronic ce conține toate detaliile privind achiziția unui produs de către Client de la Vânzător, prin care Clientul este de acord sa facă plata acestuia și să îl primească, iar Vânzătorul este de acord să îl livreze.

Produs– orice produs, document sau serviciu menționat în Comandă, care urmează să fie achiziționat de către Client și furnizat de către Vânzător.

SITE – domeniul web aparținând Cumatra Vulpe SRL, la adresa cumatravulpe.ro, prin care Clientul are acces la informații despre serviciile și produsele oferite de Vânzător.

DREPTURI DE AUTOR (Copyright)
Continutul paginilor site-ului web cumatravulpe.ro, entitatea juridică Cumatra Vulpe SRL, este protejat de legea dreptului de autor – Legea 15/2019 pentru modificarea și completarea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe (modificată și completată prin Legea nr.285/23 iunie 2004 și OUG nr.123/1 septembrie 2005), publicată în M.Of. 33 din 11 ianuarie 2019.

Clientului sau vizitatorulului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de Cumatra Vulpe SRL, includerea oricărui conținut în afara site-ului cumatravulpe.ro, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor asupra conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, decât cu acordul expres al Cumatra Vulpe SRL.

Conform convenției de la Berna (act international publicat in Monitorul Oficial nr 156 din 17 aprilie 1998) nu mai este necesară indicarea faptului că o operă este protejată de drepturile de autor atâta timp cât „proprietatea intelectuală a unei opere literare, artistice sau științifice corespunde autorului pentru simplul fapt că el a creat-o” și „sunt considerate obiecte ale proprietății intelectuale toate creațiile originale literare, artistice sau intangibile, cunoscute acum sau care se vor inventa în viitor”. În lumea digitală se aplică aceleași legi ale proprietății intelectuale și drepturilor de autor ca și pentru toate celelalte creații originale.

Contact

Cumatra Vulpe SRL publică pe site datele complete și corecte de identificare și contactare de către Client.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Clientul permite automat cumatravulpe.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil incluzând și mijloacele electronice.

Completarea parțială sau integrală a formularului de contact și trimiterea acestuia nu reprezintă în niciun fel un angajament din partea cumatravulpe.ro de a contacta Clientul.

Accesarea Site-ului, folosirea informațiilor prezentate în cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificări adresate cumatravulpe.ro se realizează în mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Clientului si cumatravulpe.ro, considerându-se astfel, că acesta consimte primirea notificărilor din partea cumatravulpe.ro în modalitate electronică și/sau telefonică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

cumatravulpe.ro își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor de orice natură, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

Politica de vânzare online

Pentru a avea posibilitatea de a cumpăra un produs de pe site-ul cumatravulpe.ro, este necesară crearea unui cont de catre Client, prin introducerea unor informatii reale, corecte, actuale și complete. Scopul colectării acestor informatii este de a opera si de a livra comenzi către Client.

Accesul la serviciu este permis oricărui Client care posedă sau își creează un Cont. Contul este creat automat unei persoane care nu este Client și dorește să lanseze/trimită o comandă, pe baza informațiilor completate în formularul de comandă.
Pentru a i se permite accesul la serviciu, Clientul va trebui să accepte prevederile Documentului.

cumatravulpe.ro își rezervă dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a șterge contul acestuia în cazul în care consideră că în baza comportmentului avut de către Client, accesul și existența Contului Clientului ar putea prejudicia în vreun fel cumatravulpe.ro. Acest drept poate fi exercitat în orice moment și nu este necesară notificarea Clientului în acest sens.

Fiecare Client poate avea un singur Cont. Este interzisă partajarea unui Cont între mai mulți Clienți.
În situația în care se descoperă accese partajate de mai multi Clienți, cumatravulpe.ro își rezervă dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Conținut sau Serviciu.

Produse si servicii

cumatravulpe.ro poate publica pe site informații despre produse, servicii și/sau promoții practicate de către aceasta sau de către oricare alt terț cu care cumatravulpe.ro are încheiate contracte sau acorduri de parteneriat, într-o anumită perioadă și în limita stocului disponibil.
Produsele și/sau serviciile achiziționate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

cumatravulpe.ro poate limita capacitatea de achiziționare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienți.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) și nu contin TVA.

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in lei (RON) folosind informațiile furnizate de Client. Cumatravulpe.ro nu răspunde de corectitudinea informațiilor furnizate de Client pentru factură.

În cazul plăților online cumatravulpe.ro nu este / nu poate fi făcută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON, comisioane percepute de banca Clientului per tranzacție, etc. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Clientul.

Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor, caracterisitici și greutate, a prețurilor, a stocurilor per produs și/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / link-uri către alte siteuri etc) nu reprezintă o obligație contractuală din partea cumatravulpe.ro, acestea fiind cu titlu de prezentare. Cumatravulpe.ro poate retrage o ofertă de produse sau o poate modifica în orice moment, fără a datora daune sau alte penalități către niciun potențial client.

În imaginile produselor și/sau serviciilor cumatravulpe.ro își rezervă dreptul de a utiliza și alte produse (accesorii / etc) care pot să nu fie incluse în costurile produselor respective și implicit nu vor fi livrate la achiziția produselor.

Comanda

Comandarea unui bun se poate face doar după crearea de către Client a unui cont de utilizator sau înregistrarea în contul deja creat din sectiunea „Contul meu”.

O confirmare pe e-mail care rezumă detaliile Comenzii (produse, preturi, cantitate, personalizare etc.) va fi transmisă Clientului de către Vânzător în cel mai scurt timp posibil.

Orice Comandă este considerată fermă doar după achitarea contravalorii comenzii Aceasta se poate achita fie prin transfer bancar în decurs de 3 zile de la data plasării comenzii, conform facturii primite, fie prin plătirea cu cardul direct la plasarea comenzii.

Clientul este de acord că acceptarea secțiunii de „Termeni și Condiții” reprezintă un acord complet al părților. Astfel cumpărătorul respectă înțelegerea validată de către Vânzător prin intermediul emiterii confirmării de comandă și a facturii fiscale primite pe email, si nu modifică detaliile comenzii dupa executarea ei. Orice eroare suferită din vina Vânzătorului va fi suportată de către acesta.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca cumatravulpe.ro are dreptul sa îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de cumatravulpe.ro (telefonic sau email), pentru confirmarea personală a comenzii.

Este impetuos necesar ca adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa de livrare să fie corect completate de Client pentru a putea beneficia de serviciile Vânzătorului.

Clienții acceptă ca cumatravulpe.ro nu poate fi forțată să livreze o comandă care nu a fost confirmată în condițiile de mai sus.
cumatravulpe.ro va denunța unilateral și va anula automat comanda efectuată de către Client, chiar și fără notificare prealabilă adresată Clientului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în urmatoarele cazuri:

  • neacceptarea de către banca emitenta a cardului Clientului, a tranzacției, în cazul de plății online;
  • invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de cumatravulpe.ro, în cazul plății online;
  • datele furnizate de către Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;
  • activitatea Clientului pe site poate și/sau produce daune de orice natură de partea cumatravulpe.ro și/sau partenerilor acesteia;
  • realizarea a două livrări eșuate;
  • pentru alte motive obiective.

În cazul în care unele produse comandate de către Client printr-o comandă efectuată cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, cumatravulpe.ro va informa clientul asupra acestui fapt și va dispune rambursarea sumelor achitate în maxim 48 de ore de cand cumatravulpe.ro a luat cunoștiință de acest fapt.

Detaliile de livrare a produselor incluzând dar nelimitându-se la timpul necesar livrării nu constituie o obligație contractuală din partea cumatravulpe.ro, fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în cazul în care oricare parte poate fi sau este prejudiciată în orice mod de pe urma încălcării acestora.

Valoarea minima a unei comenzi este de 50 lei + taxe transport.

Plata

Plata produselor se poate face doar online, folosind cardul de credit sau debit în pagina securizată a procesatorului de plăți sau prin transfer bancar, în baza facturii emise de către Vânzător.

Plata prin transfer bancar se face folosind datele de cont înregistrate pe factură, precizând ca detaliu numărul și data facturii emise.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiile on-line.

Nu se trimit produse cu plata ramburs!